Wat zijn de voorwaarden?


Om te zorgen dat het schaakkamp ordelijk verloopt hebben we enkele regels / voorwaarden opgesteld. 

1) Breng en ophaaltijden: brengen tussen 8:30 en 9:30 uur (voor alleen middag: 12:30-13:00 uur). Ophalen tussen 16:30 en (uiterlijk) 17:30 uur.
2) De inschrijving is pas volledig als het inschrijfformulier is verzonden en de aanbetaling van het inschrijfgeld gedaan is.
3) De organisatie (de Baarnse Schaakvereniging) sluit een groepsverzekering af in verband met onverhoopte ongelukken. De deelnemers dienen zelf een ziektekosten- en WA-verzekering te hebben.
4) De begeleiders beschikken allen over een Verklaring Omtrent Gedrag en onderschrijven de beroepscode voor sportcoaches.
5) De huisregels van de Baarnse Schaakvereniging zijn van toepassing.
6) We verzoeken geen snoepgoed zoals chips, drop of andere ongezonde snoepwaren mee te geven. De organisatie zorgt voor een lunch alsmede (grotendeels) verantwoorde versnaperingen en drinken tussendoor.
7) Tijdens / na afloop van het schaakkamp publiceren we foto’s die een beeld geven van het schaakkamp. Als u bezwaar heeft tegen het publiceren van foto’s van uw kind, geef dit dan aan bij de inschrijving (opmerkingen). U kunt uiteraard ook achteraf verzoeken een bepaalde foto te verwijderen.
8) Het inschrijfgeld is all-inclusive. Er zijn geen bijkomende kosten.